rebecca.jpg

Rebecca De Mesmaeker

Voedings-en dieetdeskundige
Sportdiëtiste

Hoi, ik ben Rebecca De Mesmaeker, mama van 2 prachtige (b)engeltjes! Lena & Tessa! Wat kan ik ervan genieten om samen met hun te spelen/ knutselen en ravotten! Hoewel ze nog jong zijn probeer ik toch al om ze te betrekken bij het eten voorbereiden en koken! Hun absolute favoriet is zonder twijfel havermoutwafeltjes maken (en opeten).


In mijn vrije tijd (alhoewel er weinig vrije tijd is met 2 kleine kids) hou ik van sporten (lopen), koken en genieten in alle mogelijke vormen (alleen, met het gezin of met vrienden).

Sinds 2011 ben ik diëtiste, voedingsdeskundige, sportdiëtiste, … Allemaal titels die mijn interesse en passie in gezonde voeding en beweging benoemen! Ik ben ervan overtuigd dat de juiste voeding onmisbaar is bij ons algemeen WELzijn!


Ik behaalde het diploma van voedings- en dieetdeskundige in Brussel met grote onderscheiding. Ik ontving bovendien de prijs uitgereikt door de Vlaamse Beroepsverenging voor Diëtisten en Voedingsdeskundigen voor het beste eindwerk.


Onmiddellijk na mijn studies begon ik als diëtiste in de Sint- Jozefkliniek te Bornem en Willebroek en ik startte ook mijn eigen praktijk in Londerzeel.

In 2014 was ik klaar voor mijn volgende uitdaging: ik wou dolgraag zelf ook sport kunnen aanbieden en ik investeerde in 6 TFM cabines waaruit het concept
FOODBALANCE was ontstaan.


FOOD: alles over gezonde voeding
BALANCE: voor een lichaam in balans is voldoende beweging noodzakelijk

Ondertussen werken we in onze praktijk met 2 diëtisten en 1 kinesiste om zoveel mogelijk mensen verder te helpen naar een gezonde levensstijl!
Ik denk dat ik voor ons drietjes spreek als ik zeg dat we een 'droomjob' hebben! Niets is mooier dan ons cliënteel te zien evolueren naar een gezondere levensstijl!

jana.jpg

Mijn naam is Jana De Batselier, mama van 2 geweldige kindjes (Maïthe en Mathis). Ik heb Rebecca leren kennen tijdens mijn studies in Brussel. In 2011 behaalde we samen ons diploma van voedings- en dieetkunde.


Over mijn studiekeuze heb ik nooit getwijfeld aangezien ik altijd al een zwak heb gehad voor
gezonde voeding en beweging! In mijn vrije tijd probeer ik dan ook regelmatig te gaan lopen of een stevige wandeling te maken. Als mama van 2 kleine kinderen weet ik ook dat het niet altijd even gemakkelijk is om alles gecombineerd te krijgen (gezond koken, voldoende sporten, …. ) maar een goeie planning is goud waard :)


Ik begeleid jullie graag verder bij overgewicht, voedingsintoleranties of allergieën en ook kinderen en jong volwassenen voeg ik graag toe aan mijn palmares!

Jana De Batselier

Voedings-en dieetdeskundige
Kinderdiëtiste

Mijn naam is Gudula Zeegers. Trotse moeder van 2 pracht dochters en oma van 3 kleinkinderen.
Ik werk bij Foodbalance als sportbegeleidster voor de TFM-cabines. Iets wat ik met zeer veel passie en overgave doe.


Hier combineer ik mijn achtergrondkennis (als gegradueerde kinesitherapeut) met mijn sociale vaardigheden. Met andere woorden: Bij Foodbalance kun je sporten in een ontspannen sfeer.


Dankzij mijn diploma kunnen we ook cliënteel met fysische problemen verder helpen (rugklachten, knie, heupen,… ) Zelf heb ik in de loop van mijn leven veel aan sport gedaan. Fitness, zwemmen en nu uiteraard de TFM-cabines op regelmatige basis. Hopelijk mag ik je snel eens welkom heten bij één van onze sportsessies!

Gudula Zeegers

Kinesiste